top of page

Kontrakt med Dokka Eiendom AS

Dokka Eiendom AS eier Storgata 32 på Dokka. Et kontorbygg på ca. 3000 kvm. med offentlige og private leietakere. Eiendommen har flere utfordringer mht. oppgraderingsbehov og ledige arealer, men er et bygg med mange gode kvaliteter. OGECO er tildelt en kontrakt med eierselskapet for å assistere eierne med administrasjon og planlegging i arbeidet med å sikre leietakere til bygget. Vi skal også være et kontaktpunkt for eiere og leietakere (nye og gamle) i informasjonsutvekslingen for bygget og gjennomføringen av markedsføringen og oppgraderingen av bygningsmassen.


Målet er å sikre bygget økte leieinntekter som viser underliggende realverdier. Vi er samtidig interessert i å investere i eiendommen sammen med dagens eiere.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dokka Eiendom AS sold

The 3000 sqm commercial property was sold to new owners through a sale of 100% of the shares in Dokka Eiendom AS on the 15.08.2023.

OGECO AS har kjøpt 23% i Dokka Eiendom AS

Prosjektet Dokka Eiendom AS var det første eiendomsprosjektet etablert av Cleaves Securities AS (2008) og det gikk bra i flere år. ca. 3000 kvm i sentrum på Dokka i Nordre Land skulle imidlertid vise

Comments


bottom of page