top of page
Fra ismegling, "Shipping og Offshore"
til
Eiendom, Teknologi og
Fornybare kilder..
kontrakt1902.jpg
ogsr.jpg

Historie

Odd Godager & Co. og Bucha Godager & Co. var disponentselskapene brødrene Odd og kaptein Jul Bucha Godager etablerte for sine rederivirksomheter, som ble startet så tidlig som i 1929. Deres far var skipsmegler Oscar Fredrik Godager som var skibsmegler i Brevik så tidig som i 1902.

Skipsreder Jan Bucha Godager bygget, sammen med partnerne Fearnleys (Fearnley & Egers Befraktningsforretning) i Oslo og A/S Navare i Bergen, opp et av landets ledende rederier med mer enn 15 tørrlast- og tankskip, borerigger i Mexico Gulfen, og treforedlingsindustri i Østerdalen.

Etter flere meget lønnsomme år mellom 1960 og frem til 1980 ble virksomheten lagt ned i 1986 ved oppløsning av sameiet I/S Norse Mountain. Godager Management AS (tidligere Rederi A/S Odd Godager & Co. og Odd Godager & Co. AS) er det gjenlevende selskapet etter rederiets 90 årige historie, som også inkluderer Cardigan Shipping Company Ltd. i England.

Siviløkonom Odd Godager (60) har en allsidig bakgrunn fra skipsfinansiering, porteføljeforvaltning og administrasjon, og arbeidet bl.a. 9 år som prosjektansvarlig for eiendomsprosjekter, med corporate rådgivning og prosjekt analyse av bl.a. "greentech" selskaper i Cleaves Securities AS (2010 - 2019). Mer om profilen finner du på linkedin. Avkastningen for eiendomsprosjektene var mellom ca. 8 og 25% p.a. (IRR).

 

OGECO AS ble etablert av Godager Management AS som et oppstarts investerings- og konsulentselskap i 2017 med formål å utnytte dagens fokus på fornybare ressurser, miljø og teknologi, bygge en eiendomsportefølje, og for å ivareta profilen etter tidligere generasjoners hardt arbeid i samarbeid med andre. Oppstart august 2019.

Vil du være med på laget? Vi søker aktive rådgivere og aksjonærer som vil være med å bygge opp driften i OGECO. Samtidig åpner det opp for å investere direkte i objektene vi arbeider med og som du mottar informasjon om som aksjonær, uten fordyrende mellomledd. 

Informasjon fra markedet og aktuelle temaer, og etterhvert løpende oppdatering om egne aktiviteter, vil være tilgjengelig for aksjonærene på lukkede sider.

Registrer deg under "aksjonærsider" så tar vi kontakt og gir deg mer informasjon. Du finner også flere spørsmål besvart ved innlogging under "FAQ". Les også personvernerklæringen og brukervilkårene for våre nettsider. 

sunl.jpg
sundl.jpg
bottom of page