top of page

Syndikeringsaktører er dyre


OGECO AS skal være et alternativ til dyre syndikeringsaktører for våre aksjonærer.


Kostnadene hos syndikeringsaktørene gjør prosjektene "marginale" d.v.s. at du som investor betaler en relativt høy premie "up front" når du investerer og i tillegg betaler du årlige honorarer som er skjult fordi de belastes prosjektet. På toppen av dette betaler du "back hand fees" når eiendommen blir solgt. Dette kunne økt avkastningen i prosjektet isteden, slik som planen er hos oss.


Samtidig øker restverdieksponeringen (risikoen) i prosjektene, d.v.s. den prisen underliggende eiendom må selges til for å gi budsjettert avkastning ved salg (internrente). Hvis kontantstrømmen ikke er stor nok til å dekke fulle avdrag blir dette nesten som å "tisse i buksen for å holde varmen"; les for å kunne ha utbyttekapasitet hvert år i prosjektets levetid.


Har du venner som burde være med oss? Send dem en melding og be dem registrere seg på våre websider, så sender vi mer informasjon om selskapet og forretningsplanen.


Vi har like lang erfaring og samme rapporteringsevne som synidkeringsaktørene. Alt skjer på nettet. I tillegg er målet at aksjen i OGECO skal bli likvid så du får en forbedret "exit"- mulighet. Hjelp oss å få til en notering på for eksempel Merkurlisten ved Oslo Børs ved å få med flere aksjonærer.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Markedsrapport fra Malling

Her finner du en link til siste markedrapport fra Malling: Market Update September 2019

Ukesnytt uke 37 fra Union:

KLP Eiendom har solgt Brynsalléen 2 på Bryn i Oslo til CapMan Real Estate Fund II. Den 17 600 m2 store eiendommen er utleid til Atea. IT-selskapet flytter som kjent til Karvesvingen 5 på Hasle når lei

Økt interesse for hotelleiendom

Flere investorer vil ha hotell i porteføljen, men det er ikke mange selgere av gode prosjekter. Vi ønsker å investere ca. MNOK 6,0 for en 20% andel i et nytt flyplasshotell med 20 års leieavtale. Vil

Comments


bottom of page